Ads Top

Chrome OS 92 wordt uitgerold naar Chromebooks

Chrome OS 92 verrijkt de gebruikerservaring met een aantal nieuwe functies. Google rolt bijvoorbeeld een volledig opnieuw ontworpen emoji-picker voor Chromebooks uit.

Daarnaast is er een nieuwe klembordmanager. Je Chromebook houdt maximaal vijf gekopieerde items bij (inclusief screenshots).

Met Chrome OS 92 worden virtuele desktops nog nuttiger, waardoor je nu Android- en Linux-apps kunt toewijzen aan een specifiek bureaublad.

Vanaf Chrome OS 92 wordt je Chromebook ook een krachtig kladblok met spraakondersteuning met ondersteuning voor continu dicteren.

 Chrome OS 92 het gemakkelijk met eSIM-ondersteuning. Op compatibele apparaten zoals de Acer Chromebook Spin 513 en Acer Chromebook 511 kun je instellingen downloaden en elektronisch schakelen tussen providers, waardoor het gedoe van het gebruik van een fysieke simkaart wordt overgeslagen.

Chrome OS 92 biedt ook eSIM-ondersteuning. Je kunt ook een QR-code gebruiken om snel nieuw mobiel netwerk op te zetten.

Live Caption is eindelijk beschikbaar voor alle apparaten met Chrome OS 92. Als deze optie is ingeschakeld onder Bijschriften in de toegankelijkheidsinstellingen, genereert Chrome OS nauwkeurige realtime bijschriften en werkt het ook offline.

Het digitaliseren van uw documenten zal veel makkelijker gaan Chrome OS 92 dankzij de mogelijkheid van de scanner-app om doorzoekbare PDF's te maken.

De Chrome OS Camera-app ondersteunt nu PTZ-besturingselementen (Pan, Tilt and Zoom).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.